נכין, נבשל ונטעם… נכיר… נלמד… ונדבר

נכין, נבשל ונטעם …

  • מיני מאפה ומרקים, תבשילי ירקות ודגנים מלאים, קטניות, סלטים, פסטות, ניוקי, רטבים, מנות אחרונות, עוגות ועוגיות ממיטב מטבחי העולם.
  • מנות המשלימות זו את זו בהרכבי המזון, בטעמים ובצבעים, וניצור מהן ארוחה מאוזנת, טעימה ויפהפייה, שאותה תאכלו בסוף השיעור.


נכיר …

  • את צמחי התבלין.
  • את מיני הסוכר והשמנים. כיצד ואיך להשתמש בהם בלי להזיק לבריאותנו.
  • ונציץ אל עולם הדגנים המלאים.

 

נלמד …

  • כיצד להשתמש במרכיבי מזון טבעיים ומלאים, וכיצד לטפל בהם באופן שישמור על טעמם, איכותם וערכם התזונתי.
  • כיצד להתייעל במטבח, החל בשלב תכנון הארוחות דרך הקניות ועד לניהול מטבח בריא.
  • כיצד ליישם תיאוריה – הלכה למעשה.

 

נדבר …

  • על כל נושא הקשור לאוכל טוב ולבריאות תקינה – בדיון פתוח ומעשיר.
  • על חשיבותו ותפקידו של המזון בחיינו ועל הקשר בינו ובין בריאותנו הפיזית והנפשית.
  • על רעב וכיצד להשביעו ולהישאר רזים ובריאים.
  • וגם סתם… על החיים…
לראש העמוד
פיתוח: Webguy פיתוח אתרי אינטרנט עיצוב: סטודיו פזית ויוחאי תודות נוספות