נכין, נבשל ונטעם… נכיר… נלמד… ונדבר
נכין, נבשל ונטעם …
- מיני מאפה ומרקים, תבשילי ירקות ודגנים מלאים, קטניות, סלטים, פסטות, ניוקי, רטבים, מנות אחרונות, עוגות ועוגיות ממיטב מטבחי העולם.
- מנות המשלימות זו את זו בהרכבי המזון, בטעמים ובצבעים, וניצור מהן ארוחה מאוזנת, טעימה ויפהפייה, שאותה תאכלו בסוף השיעור.
נכיר …
- את צמחי התבלין.
- את מיני הסוכר והשמנים. כיצד ואיך להשתמש בהם בלי להזיק לבריאותנו.
- ונציץ אל עולם הדגנים המלאים.
נלמד …
- כיצד להשתמש במרכיבי מזון טבעיים ומלאים, וכיצד לטפל בהם באופן שישמור על טעמם, איכותם וערכם התזונתי.
- כיצד להתייעל במטבח, החל בשלב תכנון הארוחות דרך הקניות ועד לניהול מטבח בריא.
- כיצד ליישם תיאוריה – הלכה למעשה.
נדבר …
- על כל נושא הקשור לאוכל טוב ולבריאות תקינה – בדיון פתוח ומעשיר.
- על חשיבותו ותפקידו של המזון בחיינו ועל הקשר בינו ובין בריאותנו הפיזית והנפשית.
- על רעב וכיצד להשביעו ולהישאר רזים ובריאים.
- וגם סתם… על החיים…